Skip to main content
aaron mirck alleen letters

Veelgevraagd spreker over technologie, AI en productiviteit

Welkom. Leuk om kennis te maken.

Ben je op zoek naar een spreker over technologie, productiviteit of AI die voor een onvergetelijke ervaring zorgt? Dan ben je aan het juiste adres. Mijn naam is Aaron Mirck en ik ben een veelgevraagd keynote spreker die door het hele land lezingen geeft.

Omdat ik het nieuws over technologie op de voet volg, deel ik de meest recente inzichten – bijvoorbeeld op het gebied van AI. Mijn lezingen worden omschreven als grappig, informatief, interactief en inspirerend.

De één is bang voor AI, omdat hij er angstaanjagende berichten over leest. De ander zegt dat als je vandaag nog niet met AI werkt, je morgen werkloos of failliet bent. Maar hoe zit het nou echt met AI? Deze lezing is een stoomcursus AI en ChatGPT en leert je feit van fictie te onderscheiden. Ontdek hoe het nou echt zit met kunstmatige intelligentie. Kernwoorden: uitleg, ethiek en humor.

Offerte aanvragen

Hoe heurt het online? Deze geestige, interactieve en speelse lezing draait om moderne etiquette. De keynote wordt afgesloten met een quiz (petje op, petje af) waarna de winnaar zich de Digitale Etiquette Kenner mag noemen en ‘Niet appen tijdens het eten’ wint, dé gids voor digitale omgangsvormen. Kernwoorden: interactie, humor en bewustwording.

Offerte aanvragen

Aandacht is je superkracht

Waarmee maken kenniswerkers het verschil in het digitale tijdperk? Aandacht. Aandacht is onze superkracht. Wie zijn of haar aandacht weet te managen, is creatiever en effectiever – en heeft minder last van stress en afleiding. Deze lezing combineert filosofische inzichten met praktische tips om alles uit je werkweek te halen. Kernwoorden: bewustwording, inspiratie en motivatie.

Offerte aanvragen
354

Lezingen

21.956

Mensen bereikt

9,3

Gemiddelde beoordeling

13

Volgers op social media

Meer populaire lezingen

AI en creativiteit

Welke impact heeft AI op kunst? Maakt ChatGPT schrijvers overbodig of blijft creativiteit mensenwerk?

AI en onderwijs

Hoe gaan scholen slim om met ChatGPT? En wat is de invloed van AI op het onderwijs?

AI en HR/arbeidsmarkt

Bestaat jouw baan straks nog wel? Op welke manier verandert AI de arbeidsmarkt?

Minder schermtijd (in het onderwijs)

Deze keynote leert leerlingen waarom hun telefoon zo verslavend is – en hoe ze daar iets aan kunnen doen.

Zin en onzin van ChatGPT

Hoe werk je slim met AI-tools als ChatGPT? En is het werken met die tools überhaupt wel zo slim?

Twee gratis werkdagen

We kunnen een stuk productiever zijn op het werk. Deze lezing belooft je elke werkweek twee gratis werkdagen.

“Een publiek van 200 tech-consultants hing aandachtig aan zijn lippen. De presentatie was goed opgebouwd, interactief, doorspekt met waardevolle inzichten en doorschoten met een vleugje humor."

C. Huyghe
Marketeer, Delaware Consulting

Wat anderen zeggen

“Dankzij zijn toegankelijke verhaal, dat met humor en flair wordt verteld, wordt nieuwe technologie begrijpelijk voor velen. Een inspirerend en heel actueel verhaal, dat erg tot de verbeelding spreekt.”

Ingrid GrimbergenCommunicatie Manager bij het Maastricht Convention Bureau

“Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI.”

Margo BlikmanConsultant Research bij JBR management consultants & corporate finance

“Aaron was de keynote spreker tijdens ons relatie event Get a Live. Met zijn interessante topic, boeiende manier van spreken en een vleugje humor wist hij de zaal vol eventprofessionals te inspireren om slimmer te werken met behulp van AI. Een waardevolle aftrap van ons event!”

Leonie SchrijenSales manager bij FoodFavors

“Aarons verhaal over digitalisering was speciaal aangepast voor de doelgroep. Dat werd door onze gasten zéér op prijs gesteld. En dus ook door ons als organisatie. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te bevelen. Ook prettig in contact naar de presentatie toe.”

Hans PraatManager business development bij NOM

“Een van de hoogtepunten van onze innovatie dag was de AI talk van Aaron, die met zijn humor en inzicht wist te prikkelen en te inspireren. Niet met een doorsnee verhaal over AI, maar juist door AI van alle kanten te belichten.”

Douwe DriehuisHead of Innovation/Sustainability bij ISS

“De bijdrage van Aaron binnen ons AI event was van grote toegevoegde waarde. Dat bleek wel uit de waardering die onze gasten gaven na afloop, namelijk een 8.2. Met name het schetsen van het grotere plaatje van AI en de humoristische wijze waarop Aaron dit overbrengt, was voor ons hetgeen we zochten voor ons totale event.”

Edwin GerritsenLead Events bij CM.com

AARON MIRCK

AARON MIRCK

AARON MIRCK

AARON MIRCK

AARON MIRCK

Boeken

Ik schreef drie boeken: ‘Dit algoritme deugt niet’, ‘Niet appen tijdens het eten’ en ‘AI, voorbij de hype’. Wil je meer weten over deze boeken of ze direct bestellen? Klik dan hieronder om naar de shop te gaan.

Ga naar de shop

Dit voeg ik toe aan jouw event

Bezoekers beschrijven mijn lezingen als humoristisch, genuanceerd, begrijpelijk en verfrissend. Je kan rekenen op een inspirerende, informatieve en interactieve lezing die je bezoekers positief verrast.

Nieuwste inzichten

Ik ben een veelgevraagd spreker over technologie en regelmatig te gast bij tv- en radioprogramma’s om mijn kennis over technologie te delen.

Inspiratie

Ik heb op honderden podia gestaan. Die ervaring zorgt ervoor dat ik het publiek inspireer, informeer en amuseer.

Humor en interactie

Bezoekers en eventprofessionals omschreven me als een bevlogen spreker met humor. Daarbij zoek ik de interactie met het publiek.

Maatwerk

Natuurlijk denk ik graag met je mee om de keynote aan te laten sluiten op het kennisniveau en de verwachtingen van het publiek.

Kies voor een lezing die je gasten bijblijft

Ontvang een persoonlijk consult voor een lezing op maat

Over Aaron Mirck

Hoi! Mijn naam is Aaron Mirck. Ik ben TEDx-spreker, auteur, tech-denker en aandacht-activist. Ik schreef drie boeken over technologie: ‘Dit algoritme deugt niet’, ‘Niet appen tijdens het eten’ en ‘AI, voorbij de hype’. Media als De Volkskrant, Telegraaf, NPO Radio 1 en FD vragen me geregeld om mijn kennis over technologie te delen.

Mijn missie is om technologie begrijpelijk te maken voor het grote publiek. En ervoor te zorgen dat we bewuster omgaan met technologie. Ik geloof namelijk dat we daar een stuk slimmer, aardiger, productiever en gelukkiger van worden. Marketeers noemen zoiets een purpose, maar daar is een prima Nederlands woord voor: een roeping.

Lees meer over mij