Boeken

Boeken van Aaron Mirck

Aaron Mirck heeft drie boeken op zijn naam staan. In 2020 publiceerde hij een boekje met tips hoe je in het nieuws kan komen, met de titel Alles wat PR-bureaus je niet vertellen. In 2021 bracht hij een dichtbundel over technologie uit, genaamd Dit Algoritme Deugt Niet.

Eind 2022 kwam Niet appen tijdens het eten uit, dé etiquette-gids voor het digitale tijdperk (samen met Sanne Kanis). Een grappige en handige handleiding voor de 21e eeuw. Een ideaal cadeau voor die collega, vriend of familielid die eigenlijk niet weet hoe het online heurt.

Dit Algoritme Deugt Niet

In 2021 publiceerde Mirck de dichtbundel Dit Algoritme Deugt Niet, een poëtische poging om de tijdgeest te doorgronden. Dit urgente debuut van lands eerste ‘tech- dichter’ schetst een Black Mirror-achtige werkelijkheid. Waar houdt technologie op en begint menselijkheid? Maakt autonomie plaats voor vooruitgang? Naast deze technologische dystopie vertelt Mirck over de generatie die opgroeit aan het begin van de 21e eeuw: millennials. Het boek beluister je gratis op Spotify; hieronder vind je meer info over dit boek. Het boek kreeg positieve besprekingen in kranten en blogs. De bundel werd genomineerd voor een innovatie-prijs in het boekenvak.

Anne Vegter (ex-dichter des vaderlands): “Aaron Mirck onderzoekt in deze slim samengestelde bundel zijn generatie. Mirck is een player, een gamer, een goochelaar. Bereid je voor op een wilde leestrip. Van componerende walvissen naar de aanslag op Theo van Gogh, van datingapps, wokeness naar zelfprofilering online. Een scherpzinnig debuut.”

De vertaling van dit boek – This Algorithm Ain’t Right – verscheen in 2022. Beluister de gedichten gratis via Spotify, check mijn performance bij The Next Web Conference of koop het eBook.

Vraag nu gemakkelijk & snel een offerte aan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Menu