Skip to main content

Contact

Neem direct contact met me op

Ben je opzoek naar een inspirerende keynote en wil je weten of ik beschikbaar ben voor jouw event? Vul de gegevens hieronder in. Ik kom binnen 24 uur bij je terug (en vaak nog sneller). Natuurlijk zit je nergens aan vast.

Het zal je vast opgevallen zijn: er is veel aandacht voor AI. Mijn agenda loopt daarom snel vol. Neem vandaag nog contact om de mogelijkheden te bespreken. Via WhatsApp, sms of door me (ouderwets) te bellen via nulzes 34383309. Of stuur me een mailtje via info[apenstaart]aaronmirck.com.

Je kan me via deze wegen ook benaderen als je bezig bent met een artikel, scriptie, radio- of tv-item over technologie.

Vraag een offerte aan

Veel gestelde vragen

Waarom moet ik je als spreker boeken?

Omdat ik een veelgevraagd spreker ben die je publiek weet te inspireren, laat lachen en van nieuwe kennis voorziet. Media vragen me geregeld om mijn expertise te delen, ik heb diverse boeken over technologie geschreven en weet zeker dat ik jouw bezoekers iets te vertellen heb waar ze nog niet over na hebben gedacht.

Verzorg je ook lezingen in het Engels?

Ja, dat is ook mogelijk. Alle lezingen, keynotes en andere content is ook in het Engels beschikbaar.

Doe je ook mee aan panelgesprekken?

Ja, ik vind het leuk om de interactie op te zoeken met andere experts. Ik vind het waardevol is om bij te dragen aan een discussie of gedachtewisseling op het podium.

Werk je ook als dagvoorzitter?

Nee, in de regel doe ik dat niet. Heel zelden begeleid ik een debat of interview ik iemand op het podium, ik werk vooral als keynote spreker.

Hoeveel kost een lezing?

Lezingen zijn maatwerk, dus is er ook geen standaardprijs voor een keynote. Je kunt rekening houden met een offerte rond de 3.000 euro exclusief btw en reiskosten, maar inclusief voorbespreking en maatwerk. Als we vaker samenwerken is een korting mogelijk.

Ben je beschikbaar voor mijn event?

Dat hoop ik wel! Je kan contact met me opnemen via de contact-pagina of een offerte aanvragen. Ik kom binnen 24 uur bij je terug, maar vaak nog sneller. Natuurlijk zit je nergens aan vast als je een offerte aanvraagt.