Homepage

Hoi! Ik ben Aaron Mirck. Ik ben auteur/journalist/publicist/spreker en misschien zelfs wel deskundig. Ik ben gefascineerd door de manier waarop we omgaan met technologie.

Ik deel geregeld mijn visie op tech, internet, ICT en social media in kranten als NRC, Telegraaf en Het Parool. Of in podcasts, radioprogramma’s en tijdschriften.

Eerder publiceerde ik een dichtbundel over technologie, Dit algoritme deugt niet. In november dit jaar breng ik bij Bot-uitgevers Niet appen tijdens het eten uit. Dat is een etiquette-gids voor de 21e eeuw.

Abonnement ontvangen!

Controleer je e-mail om je abonnement op de nieuwsbrief te bevestigen.

Elke twee weken maak ik een nieuwsbrief over technologie. Die nieuwsbrief is niet stom en wel leuk, omdat hij altijd nieuwe inzichten bevat en een afbeelding van een hond of een kat.

Ik geef diverse lezingen en keynotes. Die gaan over de invloed van technologie op ons leven en hoe we bewuster kunnen omgaan met technologie. Soms maak ik samen met een AI, kunstmatige intelligentie, een lezing.

Hoe heeft de smartphone ons leven veranderd? Nemen robots ons werk echt over? Hoe kunnen we bewuster omgaan met technologie? En hoe moet je omgaan met iemand die in complottheorieën gelooft? Die vragen beantwoord ik in mijn blogs. Benieuwd naar de rest van de blogs?