De impact van technologie

Hoe technologie ons dagelijks leven verandert

Op mijn site vind je blogs, video’s, podcasts en interviews waarin ik reflecteer op de invloed van technologie op ons dagelijks leven. Van poëzie over de platform-economie tot handige tips om je te wapenen tegen fake-news. Hier vind je alles waar ik over denk, schrijf en spreek op het gebied van technologie, tijdgeest en media.

Aaron schrijft

Benieuwd naar mijn boek ‘Alles wat PR-bureaus je niet vertellen’? Of mijn poëziedebuut ‘Dit Algoritme Deugt Niet’? Kijk hier.

Aaron spreekt

Wil je mij boeken als spreker? Of eerdere talks terugkijken over nep-nieuws of tech-poëzie? Kijk eens hier rond.

Aaron blogt

Check een recent overzicht van mijn blogs over de tijdgeest, technologie en media. Ter lering ende vermaeck.

Niets missen?

Vond je dit interessant? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en ontvang elke twee weken nieuwe inzichten op het gebied van technologie, tijdgeest en media: