Skip to main content

Over Aaron

Ik ben Aaron. Leuk om kennis te maken.

Voorheen werkte ik voor tech-bedrijven als AMS-IX en Inner Circle. Ook was ik founder/CEO van tech-startup Presscloud. Ik verbaasde me steeds vaker over de impact van technologie op de maatschappij en gooide daarom het roer om. Sindsdien schrijf en spreek ik over de impact van technologie. Marketeers noemen zoiets een purpose, maar daar is een prima Nederlands woord voor: een roeping.

Missie

Mijn missie is om technologie begrijpelijk te maken voor het grote publiek. En ervoor te zorgen dat we ons bewuster zijn van de impact van technologie. Ik geloof namelijk dat we een stuk slimmer, aardiger, productiever en gelukkiger worden als we bewuster omgaan met technologie.

Inmiddels ben ik een veelgevraagd spreker die door het hele land lezingen over technologie geeft. Ook maak ik impact door blogs en boeken te schrijven en opiniestukken in kranten te publiceren. De afgelopen jaren zijn duurzaamheid en diversiteit op de kaart gezet. Ik hoop dat met het thema technologie ook te doen. Of het nou gaat om schermtijd, productiviteit of AI: we kunnen er een stuk slimmer mee omgaan. Dat is waar ik aan bijdraag en waarom ik nooit opkijk tegen maandagochtend.

Privé

Als ik niet aan het werk ben, dan lees ik een boek, staar ik naar kunst, laat ik mijn kat uit, ren ik een rondje door een park of bezoek ik een concert. Je mag me wakker maken voor een nieuw boek van Joost de Vries, een productie van De Warme Winkel, een optreden van Spinvis of voor een stuk boterkoek.

Ik studeerde Nederlandse taal en cultuur en volgde vakken bij journalistiek, geschiedenis en humanistiek. Ik studeerde af als politicoloog; mijn masterscriptie ging over (de definitie van) populisme.

Van jongs af aan schrijf ik verhalen, gedichten en andere stukjes. Ik deed mee aan talloze ‘poetry slams’ die ik vaker verloor dan won, maar na het winnen van talentenjacht Kunstbende kreeg ik een schouderklopje van wijlen Jules Deelder dat ik nog steeds koester. Ik hoop ooit nog jeugdheld Jari Litmanen te ontmoeten en geloof niet in Wifi in de trein, maar wel dat er ‘iets’ is.

In de media

Bekend van

Boeken

Ik schreef drie boeken: ‘Dit algoritme deugt niet’, ‘Niet appen tijdens het eten’ en ‘AI, voorbij de hype’. Wil je meer weten over deze boeken of ze direct bestellen? Klik dan hieronder om naar de shop te gaan.

Ga naar de shop

Dit voeg ik toe aan jouw event

Bezoekers beschrijven mijn lezingen als humoristisch, genuanceerd, begrijpelijk en verfrissend. Je kan rekenen op een inspirerende, informatieve en interactieve lezing die je bezoekers positief verrast.

Nieuwste inzichten

Ik ben een veelgevraagd spreker over technologie en regelmatig te gast bij tv- en radioprogramma’s om mijn kennis over technologie te delen.

Inspiratie

Ik heb op honderden podia gestaan. Die ervaring zorgt ervoor dat ik het publiek inspireer, informeer en amuseer.

Humor en interactie

Bezoekers en eventprofessionals omschreven me als een bevlogen spreker met humor. Daarbij zoek ik de interactie met het publiek.

Maatwerk

Natuurlijk denk ik graag met je mee om de keynote aan te laten sluiten op het kennisniveau en de verwachtingen van het publiek.

Kies voor een lezing die je gasten bijblijft

Ontvang een persoonlijk consult voor een lezing op maat