Aaron Mirck

Lezingen

Spreker over technologie, AI en slimmer werken

Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken. Zijn laatste boek is een gids voor moderne etiquette: Niet appen tijdens het eten. Over dit onderwerp gaf hij ook een TEDx-Talk. Hier vind je een overzicht van zijn lezingen, keynotes en workshops. 

Keynote en quiz over digitale etiquette

 

Is het oké om een boterham te eten tijdens een Zoom-call? Stel je voor: je baas of collega stuurt op zondag een appje of mailtje. Moet je dan dezelfde dag te reageren? Die vragen worden beantwoorden in het boek Niet appen tijdens het eten.

Mirck vat de belangrijkste tips uit zijn boek samen in de keynote die je hierboven als TEDxTalk ziet. Via een leuke, interactieve quiz leert het publiek op een lichtvoetige manier hoe het heurt in het digitale tijdperk. Kernwoorden: humor, reflectie en interactie. Ben je benieuwd geworden? Hier vind je meer over deze tech-talk en de moderne etiquette-quiz.

Productiviteit workshop van Aandachtswerk

 

Tijdens onze werkdag worden we afgeleid door talloze berichten, appjes en mailtjes. We zijn te veel met onze mailbox bezig en zitten in te veel en te lange meetings. Door alle digitale afleiding komen we niet toe aan ons eigenlijke werk, wat onnodig lange dagen en stress veroorzaakt. Dat kan slimmer.

 

 Aaron Mirck richtte Aandachtswerk op om Nederland slimmer te laten werken. Via keynotes en workshops leert hij teams hoe ze meer uit hun werkweek kunnen halen. Hier vind je meer over de trainingen en keynotes van AandachtswerkHet is Mircks streven om je met deze training twee werkdagen cadeau te doen – zonder dat je een minuut langer hoeft te werken.

Wegwijs in AI: ontdek de kansen en risico's van AI

Aaron Mirck ontdekte dat AI betere en populairdere teksten kan maken dan hijzelf. Wat betekent AI voor de toekomst van ons werk? Welke kansen zijn er op het gebied van AI? En welke risico’s kent het gebruik van AI? 

In deze keynote vertelt Mirck wat AI is en wat het niet is. Ontdek hoe je AI slim inzet en waar de (maatschappelijke) risico’s liggen op het gebied van AI. Zo kan je effectief en ethisch met AI aan de slag.

Dit zeggen anderen...


“Een super handige workshop waarin we slimmer hebben leren werken, minder afgeleid en gestrest worden. Ik kan het iedereen aanraden”, aldus Korak Specht, head of operations bij SkyBox.

 

Dankzij zijn toegankelijke verhaal, dat met humor en flair wordt verteld, wordt nieuwe technologie begrijpelijk voor velen. Een inspirerend en heel actueel verhaal, dat erg tot de verbeelding spreekt”, aldus Ingrid Grimbergen, Communicatie Manager bij het Maastricht Convention Bureau. 

 

Margo Blikman, JBR: “Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij sprak met passie en kennis over het onderwerp en betrok het publiek bij zijn verhaal. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren of te lezen. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI.”

 

Wil je in contact komen met Aaron Mirck? Stuur even een mailtje. Ben je werkzaam als event-professional? Hier vind je een pagina met relevante informatie voor een eventuele samenwerking.