Lezingen

Spreker over technologie, AI en slimmer werken

Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken. Zijn laatste boek is een gids voor moderne etiquette: Niet appen tijdens het eten. Over dit onderwerp gaf hij ook een TEDx-Talk. Hier vind je een overzicht van zijn lezingen, keynotes en workshops. 

Keynote en quiz over digitale etiquette

Is het oké om een boterham te eten tijdens een Zoom-call? Stel je voor: je baas of collega stuurt op zondag een appje of mailtje. Moet je dan dezelfde dag te reageren? Die vragen worden beantwoorden in het boek Niet appen tijdens het eten.

Mirck vat de belangrijkste tips uit zijn boek samen in de keynote die je hierboven als TEDxTalk ziet. Via een leuke, interactieve quiz leert het publiek op een lichtvoetige manier hoe het heurt in het digitale tijdperk. Kernwoorden: humor, reflectie en interactie. Ben je benieuwd geworden? Hier vind je meer over deze tech-talk en de moderne etiquette-quiz.

Productiviteit workshop van Aandachtswerk

Tijdens onze werkdag worden we afgeleid door talloze berichten, appjes en mailtjes. We zijn te veel met onze mailbox bezig en zitten in te veel en te lange meetings. Door alle digitale afleiding komen we niet toe aan ons eigenlijke werk, wat onnodig lange dagen en stress veroorzaakt. Dat kan slimmer.

Aaron Mirck richtte Aandachtswerk op om Nederland slimmer te laten werken. Via keynotes en workshops leert hij teams hoe ze meer uit hun werkweek kunnen halen. Hier vind je meer over de trainingen en keynotes van AandachtswerkHet is Mircks streven om je met deze training twee werkdagen cadeau te doen – zonder dat je een minuut langer hoeft te werken.

AI, voorbij de hype. Word wegwijs in de wereld van AI

Aaron Mirck ontdekte dat AI betere en populairdere teksten kan maken dan hijzelf. Wat betekent AI voor de toekomst van ons werk? Welke kansen zijn er op het gebied van AI? En welke risico’s kent het gebruik van AI?

In deze keynote vertelt Mirck wat AI is en wat het niet is. Ontdek hoe je AI slim inzet en waar de (maatschappelijke) risico’s liggen op het gebied van AI. Zo kan je effectief en ethisch met AI aan de slag.

Frisse blik

Aaron laat een nieuw geluid horen als het aankomt op technologie. Zijn kijk op IT is kritisch en innovatief.

Humor

Hij wordt omschreven als een bevlogen spreker met humor en flair. Aaron zoekt daarbij de interactie met het publiek.

Ervaring

Aaron heeft op tientallen podia gestaan. Die ervaring zorgt ervoor dat hij het publiek inspireert, informeert en amuseert.

Maatwerk

Hij denkt graag met je mee om de keynote aan te laten sluiten op de  verwachtingen en wensen van het publiek.

0
Aantal lezingen gegeven
0
Aantal mensen bereikt
0
Aantal lastige vragen beantwoord
0
NPS

Dit zeggen anderen over Aaron Mirck als spreker over technologie

Vraag een offerte aan

Vul je gegevens in en ik kom snel bij je terug met een offerte.

Wil je eerst even overleggen? Neem contact met me op via info[apenstaart]aaronmirck.com of nulzes 34383309.

    Vraag nu gemakkelijk & snel een offerte aan

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Menu