Skip to main content

Event-professional, deze pagina is speciaal voor jou

Over Aaron Mirck

Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Aaron Mirck. Mijn missie is om technologie begrijpelijk te maken voor het grote publiek. En inzicht te bieden in de impact van technologie op de maatschappij. Ik geloof dat we een stuk slimmer, aardiger, productiever en gelukkiger worden als we bewuster omgaan met technologie. Inmiddels ben ik een veelgevraagd spreker die door het hele land lezingen over technologie geeft.

Download bio

Dit voeg ik toe aan jouw event

Bezoekers beschrijven mijn lezingen als humoristisch, genuanceerd, begrijpelijk en verfrissend. Je kan rekenen op een inspirerende, informatieve en interactieve lezing die je bezoekers positief verrast.

Nieuwste inzichten

Ik ben een veelgevraagd spreker over technologie en regelmatig te gast bij tv- en radioprogramma’s om mijn kennis over technologie te delen.

Inspiratie

Ik heb op honderden podia gestaan. Die ervaring zorgt ervoor dat ik het publiek inspireer, informeer en amuseer.

Humor en interactie

Bezoekers en eventprofessionals omschreven me als een bevlogen spreker met humor. Daarbij zoek ik de interactie met het publiek.

Maatwerk

Natuurlijk denk ik graag met je mee om de keynote aan te laten sluiten op het kennisniveau en de verwachtingen van het publiek.

354

Lezingen

21.956

Mensen bereikt

9,3

Gemiddelde beoordeling

13

Volgers op social media

Haal alles uit onze samenwerking

Voordat het event plaatsvindt

  • 13K+ volgers via Instagram, LinkedIn, Twitter en nieuwsbrief. Gebruik die kanalen om het event bekender te maken.
  • Ik kan een aankondiging of promo-video opnemen om het event te promoten.
  • Maatwerk is mogelijk. Overleg om de keynote nog beter aan te laten sluiten op de wensen van jouw bezoekers.

Nadat het event plaatsvindt

  • Boek me voor een Q&A na het event, online of fysiek.
  • Ik ben beschikbaar voor interviews met journalisten, tijdens of na het event.
  • Deel na afloop de keynote (of delen ervan) met de bezoekers, zodat informatie beklijft.
  • Het boek ‘AI, voorbij de hype’ is de ideale giveaway na afloop van een event.

Wat anderen zeggen

“Dankzij zijn toegankelijke verhaal, dat met humor en flair wordt verteld, wordt nieuwe technologie begrijpelijk voor velen. Een inspirerend en heel actueel verhaal, dat erg tot de verbeelding spreekt.”

Ingrid GrimbergenCommunicatie Manager bij het Maastricht Convention Bureau

“Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI.”

Margo BlikmanConsultant Research bij JBR management consultants & corporate finance

“Aaron was de keynote spreker tijdens ons relatie event Get a Live. Met zijn interessante topic, boeiende manier van spreken en een vleugje humor wist hij de zaal vol eventprofessionals te inspireren om slimmer te werken met behulp van AI. Een waardevolle aftrap van ons event!”

Leonie SchrijenSales manager bij FoodFavors

“Aarons verhaal over digitalisering was speciaal aangepast voor de doelgroep. Dat werd door onze gasten zéér op prijs gesteld. En dus ook door ons als organisatie. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te bevelen. Ook prettig in contact naar de presentatie toe.”

Hans PraatManager business development bij NOM

“Een van de hoogtepunten van onze innovatie dag was de AI talk van Aaron, die met zijn humor en inzicht wist te prikkelen en te inspireren. Niet met een doorsnee verhaal over AI, maar juist door AI van alle kanten te belichten.”

Douwe DriehuisHead of Innovation/Sustainability bij ISS

“De bijdrage van Aaron binnen ons AI event was van grote toegevoegde waarde. Dat bleek wel uit de waardering die onze gasten gaven na afloop, namelijk een 8.2. Met name het schetsen van het grotere plaatje van AI en de humoristische wijze waarop Aaron dit overbrengt, was voor ons hetgeen we zochten voor ons totale event.”

Edwin GerritsenLead Events bij CM.com

Beeldmateriaal

Aaron werkte eerder samen met:

tedx logo
achmea logo
samsung logo
randstad logo
de balie logo
impakt logo
ggd zhz
young impact logo
sint lucas logo
community logo
cloudwise logo
ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties logo
data fryslan logo
nom logo
beeld en geluid logo
de bibliotheek logo
jbr logo
delaware logo
openbaar ministerie logo
interpolis logo
pathe logo
credit expo logo
dustin logo
happy horizon logo
2college logo
cnl logo
jong mkb logo
eigen haard logo
iss logo
felix merits logo
eventsummit logo
target logo
igc logo
cm logo
the social hub logo
sky box logo
cn loogo
amsix logo
nationale carrierebeurs logo
the rent company logo
it campus rotterdam logo
shared people logo

Veel gestelde vragen

Waarom moet ik je als spreker boeken?

Omdat ik een veelgevraagd spreker ben die je publiek weet te inspireren, laat lachen en van nieuwe kennis voorziet. Media vragen me geregeld om mijn expertise te delen, ik heb diverse boeken over technologie geschreven en weet zeker dat ik jouw bezoekers iets te vertellen heb waar ze nog niet over na hebben gedacht.

Verzorg je ook lezingen in het Engels?

Ja, dat is ook mogelijk. Alle lezingen, keynotes en andere content is ook in het Engels beschikbaar.

Doe je ook mee aan panelgesprekken?

Ja, ik vind het leuk om de interactie op te zoeken met andere experts. Ik vind het waardevol is om bij te dragen aan een discussie of gedachtewisseling op het podium.

Werk je ook als dagvoorzitter?

Nee, in de regel doe ik dat niet. Heel zelden begeleid ik een debat of interview ik iemand op het podium, ik werk vooral als keynote spreker.

Hoeveel kost een lezing?

Lezingen zijn maatwerk, dus is er ook geen standaardprijs voor een keynote. Je kunt rekening houden met een offerte rond de 3.000 euro exclusief btw en reiskosten, maar inclusief voorbespreking en maatwerk. Als we vaker samenwerken is een korting mogelijk.

Ben je beschikbaar voor mijn event?

Dat hoop ik wel! Je kan contact met me opnemen via de contact-pagina of een offerte aanvragen. Ik kom binnen 24 uur bij je terug, maar vaak nog sneller. Natuurlijk zit je nergens aan vast als je een offerte aanvraagt.

Kies voor een lezing die je gasten bijblijft

Ontvang een persoonlijk consult voor een lezing op maat